Hvordan tiltrekke seg det motsatte kjønn? - Og beholde han...

mandag 1. oktober 2012 0 kommentarer





Mange magasiner skriver om hvordan vi kan tiltrekke oss det motsatte kjønn. Men ingen skriver om hvordan vi skal beholde de for å bli kjærestemateriale. Hvorfor skrives det om akkurat dette temaet så ofte? Det sies at menn og kvinner kommer fra mars og venus, to forskjellige planeter og vi prøver heletiden å forstå oss på hverandre. Du har kanskje selv opplevd å kaste fra deg en fase som : " Alle menn er helt like, de er idioter alle sammen".

Selv om faktum er at det er at forskere klarer ikke å bevise en genetisk forskjell mellom menn og kvinner - Vi er helt like, og det er omgivelsene som former oss.

Så, hvordan tiltrekke det motsatte kjønn?

1. Som bilde over, menn er visuelle. De som sier at utseende ikke har noe å si juger! Tren og hold deg i form, å vit at du er attraktiv. Det er det første menn legger merke til. Men hvordan type menn tror du bilde over tiltrekker seg?

Menn som vil ha sex, og ikke noe mer. Lar vi han få det han vil her, når han stort sett bare kjenner ditt ytre har han lagt ned sitt jaktbytte å går videre til neste.( Det finnes en teknikk på å beholde han interessert selv om du har hatt sex med han på dag 1, men denne teknikken kommer i et annet innlegg.)

Menn er nyskjerrige villdyr som jakter på bytter, så vi må holde de interessert.

2. Når du først har fått mannen du jakter på interessert, og fått opp øynene hans for deg må vi sørge for at vi er fortsatt interessante bytter.  Ikke gi han signaler om at du er helt oppslukt av han. Sørg for å ha et innholdsrikt og meningsfylt liv uten han, og han skal føle seg heldig om han skal få ta del i ditt intrerresante og spenndende liv. Ta jobben din på alvor å yt ditt beste, lag deg gode treningsvaner og ikke bryt de for å være sammen med han om han spør om å treffe deg. Bruk mye tid sammen med venner, ikke bryt kontakten eller avtaler med venner for å treffe han.

3. Det snakkes mye om likestilling og menns rolle i husarbeidet. Selv om det gjør vondt å inndrømme det er dette et punkt menn ser etter i en kvinne uten å selv vite om det. Innstinktene i menn leter etter gode husmødre som kan ta vare på barna deres og hjemmet. Sørg for å ha det "plettfritt" hjemme om han skal komme på besøk, og gi han inntrykk om at du har full kontroll. Om du vet det ser helt bomba ut hjemme, og han spør om å komme på besøk - Ikke fall for fristelsen, vet du at du ikke rekker å shine opp. Avblås han for den dagen!

4. Vi holder han på pinepenken for å holde han interessert, men hvor lenge? Har selv gjort denne tabben mange ganger. Etter en stund føler vi at vi har holdt han lenge på pinebenken og vi begynner å bli kosete, rett og slett fordi romantikeren i oss har våknet og vi drømmer om han dag og natt. Vi sender han puse meldinger, og vil bare ligge i armkroken hans når dere er sammen. samtidig er mennene fortsatt på jakt stadie. Vi to er ikke på samme plan, gutta har ikke rukket å komme dit enda og blir skremt og stikker. Akkurat som et villdyr.

Når du kjenner at denne rommantikeren i deg våkner, ikke fall for fristelsen å sitt hjemme å se på film i armkroken hans. Ta han med ut gjerne til et sted du er selvsikker.
Som sagt er menn visuelle, og poenget er nå å vise han hva han kan få, ved å sette bilder i hode hans. Tar du han med ut på byen sammen med vennene dine, skal du ikke være 100% fokusert på han. Det er garantert andre menn som sikler på deg, vær bevisst på dette men her må du finne en balanse slik at han ikke tror du driter i han. Vær lett og flørten, da skal du se at jaktinnstinktet våkner i han og han begynner å sette pris på å ha deg. Alfa- hannen i han kommer til syne og viser resten av mannfolka der at dette er hans bytte.

5. Hva nå da? Du har han i din hule hånd og han er virkelig interessert i deg. Og du er kanskje hodestpus forelsket. For all del, hold på treningsrutinene dine, vennene, og jobben! Det er ditt liv han skal få ta del i ikke motsatt. Du skal fortsatt holde deg interessant for han. Du skal fortsatt føle at det er du som har kontrollen, og for gud skyld ikke la han få ta over styringen. Da er det kjørt!
Hold tilbake romantikeren i deg og la han komme med det først, uansett hvor lang tid det tar. Og gi han små bekreftelser når han kommer med det, dvs gi han fingeren - Ikke hele hånda! Da er det han som heletiden må jobbe for det. Det er da vi vedlikeholder jakteren i han for at han ikke skal miste interessen.
La han ta kontakten først, ikke fall for fristelsen å sende han melding uten at han har gjort det først! Vær bevisst på dette og du vil se at han snart begynner å falle med begge knærne i bakken.





Så er " alle menn like og idioter alle sammen?"



Alle menn er like, de er villdyr som jakter på et bytte, og nei alle er ikke idioter. Det er det vi jenter som er om vi hopper på kroken til jakteren for fort, å avslutter jakten hans for tidlig.


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

©Copyright 2011 Frøkenfake | TNB

Blogger i Norge