Hvordan beholde motsatte kjønn etter sex?

onsdag 30. januar 2013 0 kommentarer

  Hvordan beholde han etter sex?

 

Et av de første innleggene jeg skrev var om hvordan beholde menn på kroken for en potensiell kjæreste. Et av punktene da er fy fy… sex.  Da har de fått det de jaktet på, dermed er du ikke et interessant bytte lenger. Menn er villdyr som jakter, så samme regelen gjelder selvfølgelig også etter dere har hatt sex. Du må vedlikeholde jaktinstinktet hans.

Dere har hatt tilfeldig sex, men du liker han. Hva nå?


Hvordan?

 

Det absolutt dummeste du gjør er å falle helt for han å bli superpus, kleng og mas skyver han bort. Bare sex har ingen emosjonell verdi for gutter, om det ikke ligger en spenning eller jakt bak det. Der er vi kvinner helt motsatt, vi knytter oss veldig til en person om vi har hatt sex med en gutt fordi vi deler det mest intime og nære vi har selv om vi bare har kjent mannen en time.

Spill et bevisst spill

 


Så har vi gått på smellen og har hatt sex etter kort stund må vi faktisk spille et lite spill. Vi må lære hvordan en mann fungerer, ha alltid i bakhode at de er villdyr som jakter. Hvis han har fått lagt ned bytte sitt, hvorfor skal han ha videre kontakt med deg? Hvorfor er akkurat du spennende for han? Her gjelder samme regel som i forrige innlegg, hold på dine egne rutiner og fokuser på eget liv. Tren som normalt, jobb som normalt, vær sammen med venner som normalt og nyt livet ditt. Ikke fall for fristelsen å kontakte han!
 For han er vane med at jenter sender han melding eller kontakter han etter sex, han har innstilt seg på at det kommer ”mas” så han blir litt ekstra care. 


Om han tar kontakt igjen

 

Om han tar kontakt og vill treffes igjen, så sørg for at det ikke blir i en setting som lett kan lede til sex igjen.  F. eks han vil ha deg med å bade i boblebad, han vil at du bare skal sove over, osv. Da er han rett og slett bare fysisk tiltrukket av deg og vil ha mer sex ikke noe mer.
Her må vi styre litt kursen så han får mulighet til å bli kjent med deg som person og får opp interessen for deg og begynner å jakte igjen. Tar han kontakt og vil ha deg med på de tingene nevnt over, så ta initiativ til å gjøre noe annet eller avblås han.

Er det så enkelt? 

 

Ok da, så høres det altfor enkelt ut! Bare ikke å ta kontakt med han og hold på rutinene i DITT liv. Dette kan da umulig funke?
Men tenk deg om, hvor mange ganger etter sex er det DU som har vært pådriveren for videre kontakt?

Hvordan få han til å date deg videre etter tilfeldig sex?

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

©Copyright 2011 Frøkenfake | TNB

Blogger i Norge