10 ting kvinner gjør feil etter et one night stand

søndag 3. februar 2013 5 kommentarer


Single kvinner har andre intensjoner med et one night stand enn hva det menn har. Ofte er det snakk om en bekreftelse på at hun er attraktiv og at noen vil ha henne, eller så handler det mer om nærhet og kos enn selve sex- nytelsen. Jeg sier ikke at det gjelder alle kvinner, for det finnes de som er trygge på seg selv og kun ønsker nytelsen. 

 



Uansett, det er en del feller kvinner havner i når de har one night stand :


1.       Hun har hatt en helt vill seksuell opplevelse sammen med en kjekk mann, når han drar sitter hun og fantaserer om hvor nydelig det hadde vært å ha en så vill kjæreste som han.  Skjerp deg, han lever for å ha slike sex- opplevelser som singel, neste helg er det en annen!

2.       Når hun våkner dagen etter sammen med sin one night, blir hun superpus. Lager god frokost og serverer kaffe på sengen.  Skjerp deg, han vil bare hjem!


3.       Hun sender han melding rett etter han har dratt og spør om de kan se en film sammen en dag. Skjerp deg, spenningen bak hele settingen var det som motiverte han til dette. Han er ikke ute etter forhold, hold spenningen oppe og vekk interessen hans!

4.       Hun kontakter han i ettertid og møter han flere ganger for sex og håper det kan lede til noe mer. Skjerp deg, han digger sexen og vil ikke bli kjæresten din!


5.       Hun depper fordi han ikke har tatt kontakt etter one nighten . Skjerp deg, han la ikke noe mer i det enn den seksuelle nytelsen. Ha is i magen ikke fall for fristelsen og kontakt han!

6.       Hun overanstrenger seg når de er ferdig med sexen for å virke kald ovenfor han, når hun egentlig ble forvandlet til en superpus.  Skjerp deg, vær deg selv og vær avslappet og la din lekene personlighet komme frem, det får han til å mykne opp å slappe av!

7.       Hun har one night stand på feil premisser, hun vile egentlig bare ha nærhet  å tar derfor sexen med på ”kjøpet”. Skjerp deg, er du ikke ute etter spenning og seksuell nytelse, dra hjem å legg deg i stedet så slipper du fylle-angsten dagen etter!

8.       Hun synes det er deilig å få oppmerksomhet fra det motsatte kjønn. Skjerp deg! Bli heller trygg på deg selv å frist det motsatte kjønn og dra hjem alene, lev på rusen av alle menn som ville ha deg men ikke fikk deg.

9.       Hun kontakter han igjen neste helg etter one nighten for å få mer da det er det trygge valget. Skjerp deg, lær av mannfolka og finn en ny og nyt det! Kanskje sexen er enda bedre!

10.   Hun har dårlig selvtillit og bruker sex for å få bekreftelse. Skjerp deg, dette gir deg bare dårlig selvtillit siden du tiltrekker deg kun menn som bare vil ha sex med deg. Du vil slite lenge med å finne en som ser på deg som kjæreste materiale!

One night stand på riktige premisser?



5 kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

©Copyright 2011 Frøkenfake | TNB

Blogger i Norge